fbpx

Tjenester

På utkikk etter grafisk materiell?
Det får du hos oss.


Idé- og konseptutvikling:

basert på strategi, erfaring, kreativitet og kunnskap.Visuell identitet:

logo, grafiske elementer, profilhåndbok og redesign av logo.Grafisk design:

magasiner, annonser, brosjyrer, aksidenstrykksaker, bøker, plakater, emballasje, maldokumenter, bedriftspresentasjoner og årsmeldinger.Profilering:

skilt, frosting, bildekor, giveaways, rollups og messevegger.Webdesign:

idéutvikling, responsiv design, nettbutikk, oppdatering og opplæring.


Visuell identitet


En god visuell identitet bidrar til å styrke bedriftens omdømme og gir et større konkurransefortrinn.

Som følge av en stadig tøffere konkurranse, legges det stor vekt på design som virkemiddel. Design kan hente frem og presisere det som gjør din bedrift eller ditt produkt unikt i forhold til andre, på en positiv måte. Den visuelle profilen understreker hvem du er til enhver tid!

Mac&Tusj kan hjelpe din bedrift å finne sin rette identitet ved hjelp av en strategisk prosess der vi utvikler ny profil med logo, designelementer, maler og retningslinjer.
Gründer-takeoff


Føler du av og til at du reiser alene?

For å lykkes som gründer er det viktig å ha et lavt forbruk i starten, men samtidig fremstå profesjonelt og vises i markedet. Som gründere selv vet vi hvordan du har det. Markedsføring og design er vårt fagfelt, så du kan trygt glemme nødpeilesenderen – Gründer-takeoff til Mac&Tusj inneholder alt du trenger for å komme igang med markedsføringen av din nye bedrift, verken mer eller mindre. Logo, maler, kanalvalg og retningslinjer er viktige stikkord.Webdesign


Designet på din nettside er svært viktig. Hvordan ser din landingsside ut?

Weben skal representere din bedrift, skape tillit og vise troverdighet. Har du et gjennomtenkt design så vil folk forbli på websiden, og du vil være nærmere å gjøre et salg. Da blir spørsmålet; Har du tenkt på hvordan websiden din ser ut på mobil?

Mac&Tusj produserer websider som er responsive, SEO tilpasset og brukervennlige både for deg som skal oppdatere websiden og for kundene som besøker den.Illustrasjon


Enkelt og stilrent eller røft og rocka?

Illustrasjoner kan brukes til alt. For eksempel gir det å blande foto med illustrasjon et annerledes uttrykk, og du får understreket og forsterket ditt budskap eller produkt på en unik måte. Trenger din bedrift noe annerledes for å visualisere et produkt eller en idé?

Mac&Tusj finner sammen med deg det som beskriver din bedrift, og visualiserer det på en hensiktsmessig måte. Her er det bare å finne marshøyden sammen.

Illustrasjoner gjør seg svært godt i sosiale medier, og kan øke rekkevidden og synligheten din betraktelig – om det brukes riktig.Årsrapport


Bytte ut årsrapport-blekka med en responsiv PDF med fart i?

De siste årene er det blitt mer vanlig for bedrifter å legge ut årsrapporten på web. Enten som en digital versjon med PDF eller som en egen webside. Dette er en kostnadseffektiv og fremtidsrettet løsning for bedrifter både på kort og lang sikt.

Ved bruk av webbaserte løsninger spares miljøet for papir- og klimautslipp, samt at webløsningen kan gjenbrukes år etter år kun ved å endre i innholdet.Markedsmateriell


Vi er opptatt av å finne fram til de produktene som har størst nytteverdi, og som din bedrift får levert uten det minste turbulens.

Uansett bedriftens størrelse og formål, er det viktig å ha en klar målsetning og en strategi for hvordan du skal komme dit. Ved å gjøre din profilering mer synlig vil du oppnå en positiv gevinst.

Vi er hele tiden på jakt etter å kunne tilby din bedrift spennende produkter som gjør deg synlig og bidrar til økt salg gjennom for eksempel giveaways, messemateriell, bildekor og trykksaker.

Følg oss på Facebook