fbpx

Om oss

Mac&Tusj, kreativt designbyrå.

Mac&Tusj er et designbyrå som ble etablert i 2015. Med mange års erfaring vet vi hva som skal til for å få din bedrift eller ditt produkt til å skille seg ut i markedet.


Mac&Tusj leverer grafiske og digitale tjenester:

Idé- og konseptutvikling: basert på strategi, erfaring, kreativitet og kunnskap.


Visuell identitet: logo, grafiske elementer, profilhåndbok og redesign av logo.


Grafisk design: magasiner, annonser, brosjyrer, aksidenstrykksaker, bøker, plakater, emballasje, maldokumenter, bedriftspresentasjoner og årsmeldinger.


Profilering: design av skilt, bildekor, giveaways, rollups og messevegger.


Webdesign: idéutvikling, responsiv design, oppdatering og opplæring.


Våre kunder er som oss opptatt av kvalitet i alle ledd. Derfor har Mac&Tusj et tett og godt samarbeid med ulike leverandører som sikrer leveranse av høy kvalitet til avtalt tid. Du som kunde skal glede deg over gode produkter og tjenester, derfor setter vi høye krav til våre leverandører.

Mac&Tusj er autoriserte medlemer i Grafill som er en interesseorganisasjon for alle som arbeider eller utdanner seg innen visuell kommunikasjon. Som Grafill medlemmer er vi kvalifiserte til å kunne levere tjenester til prosjekter finansiert av Innovasjon Norge.

Mac&Tusj er også medlem i NODA som er en medlemsorganisasjon som har som formål å bygge og utvikle kompetansen om og innenfor design og arkitektur i nord; både hos offentlige og private beslutningstakere, blant barn og unge og hos den enkelte borger, slik at design og arkitektur blir naturlige virkemidler i en samfunnsutvikling for fremtiden.

Mac&Tusj har også deltatt på FRAM gjennom Innovasjon Norge Nordland i 2017 til 2019. Det er et ledelses- og strategiutviklingsprogram for de som ønsker økt konkurransekraft og lønnsomhet for sin bedrift. FRAM gir kompetanseoverføring via erfaringsutveksling og tidsaktuell forretningsteori i kombinasjon med individuelle tiltak i egen bedrift. FRAM Strategisk Ledelse som vi skal delta på er spesielt tilpasset unge bedrifter som er i en tidlig fase av normal drift, og gjennomføres i løpet av en periode på 15 måneder. Mac&Tusj fikk støtte fra Rana Utviklingsseskap og Gründerfondet for å delta.

Tone Gurendal, Byråleder og grafisk designer


Har studert grafisk design og macdesign ved NKF. Hun har svennebrev som mediegrafiker og har jobbet i faget siden 2002 med erfaring fra trykkeri, mediebyrå og avis. Jobber mest med websider, visuelle profil og magasiner. Tone er også medlem i prøvenemda for mediegrafikerfaget.

Tone er gründeren bak selskapet og har vært med helt fra starten. Hun heier på gode idèer og utvikling av nye konsepter. Hun ønsker å bidra slik at flere kan nå sine gründerdrømmer. Tone er nysgjerrig og liker å tilegne seg ny kunnskap innen for eksempel universell utforming og mulighetene man har med design. Nytenkende og effektiv!Send epost til Tone Ring Tone

Veronika Amundsen, grafisk designer


Har studert grafisk design og teknisk tegning. Har mange års erfaring fra Tegneverket/Norconsult. Veronika et digitalt hode og kreativt hjerte for alt fra ny logo og visuell profil til design av skilt og dekor til for eksempel kontorlandskap.

Når Veronika ikke er på jobb, henter hun kreative ideer fra toppturer, skiturer, yoga eller pilates. Hun er over gjennomsnittet interessert i interiør, farger og ikke minst lamper. Veronika er full av ideer og hjelper deg gjerne med å utvikle ny logo eller profil til din bedrift.Send epost til Veronika Ring Veronika
Referanse kunder:

Grafiske tjenester

Les mer om våre tjenester.Tjenester
Følg oss på Facebook